Optaget i 2014 på  Snogebæk Havnefest

Baggårdens Helte er et kopi-orkester med dansksprogede sange. Koncerterne er fyldt med energi og smittende glæde. 

BGH

Baggårdens Helte er ikke kun et kopiband.
De sætter en ære i at levere en personlig og nærværende version af kendte dansksprogede sange fra de seneste 4 årtier. Genren er rock; fra det melodiske flerstemmige til det hår-rystende og guitartunge. Så længe det er på dansk. Sætlisten er bred og der bliver plukket fra bl.a. TV2, C.V. Jørgensen, Gasolin, MC Einar, Nephew, Anne Linnet mf. Altså danske numre på dansk...
 

Showet er et kapitel for sig. Hits som man kan synge med på og et særdeles udadvendt sceneshow er den sikre opskrift på en god fest. Der er altid plads til improvisation og bandets frontmand sætter altid en stor ære i at følge publikum. Derfor er der aldrig to fester der er ens.
 

Sidste års tour på Bornholm var orkesterets 10. år på øen. Det er blevet til over 50 koncerter i de fleste større byer. Baggårdens Helte var desuden hovednavn på Wonderfestiwall det første år. 

- Baggårdens Helte får min uforbeholdne anbefaling. Første gang vi bookede dem til en havefest var vi og alle gæsterne vildt begejstrede. Bandet spiller super godt og har en helt fantastisk evne til at sætte gang i en fest, så dansegulvet er fuldt. Senere har vi booket dem 2 gange mere - hver gang vi vil være sikre på at få en fest med fed musik - og de har hver gang levet op til de efterhånden høje forventninger.
— Rie Larsen
- Dejligt og omgængeligt orkester der leverer den vildeste fest. Vi flyttede vores bryllup for at de kunne komme og spille. Det fortrød vi ikke. Varme anbefalinger.
— Susanne Maiager

Tekniske detaljer