Jeg har samlet en række videokurser, manuskripter, sange og undervisningsmaterialer i denne mappe. Målgruppen er undervisere som trænger til et kreativt indspark. God fornøjelse. 

 

Bemærk at der under videokurserne findes manuskripter og sange

 
 

Videokurser

Kursus 1 er målrettet de enkelte fag. Under hver video findes en beskrivelse af videoens indhold. 

Kursus 2 er målrettet overordnede sider. Hvordan laver man et flot opslag til klasseværelset eller et diplom til flinke elever. 

Kursus 3 - få mere ud af din Mac. Videoerne med ideer og inspiration til Mac-brugere

Hvis I har nogen spørgsmål eller idéer til nye kurser, så hører jeg gerne fra jer. Jeg forsøger at lave nye kurser hver anden uge

Manuskripter

På denne side kan du finde et lille udvalg af teater- og musicalmanuskripter. Hvis skolen er tilmeldt KODA kan manuskripterne bruges gratis. Skriv en mail og hør mere. 

Manuskripterne må gerne downloades og printes, men ikke opføres uden min tilladelse.
Så send mig en mail Her.

Robin Hood er en musical skrevet til mellemtrinnet. Den er omskrevet med en humoristisk vinkel hvor drenge og pigerollerne blandt andet er byttet rundt. Der findes noder til musicalens sange samt indspilninger af musikken. 

Klods Hans er en musical til indskolingen eller mellemtrin. Der findes noder til musicalens sange samt indspilninger af musikken. 

En omskrivning af den kendte musical til indskolingen. 


Filmmanuskripter

Jeg har fast lavet film med mine elever. Det er sommetider nemmere at indspille en film end at sammensætte en hel musical. Premieredagen er som regel mindre stressende og jeg har nogle gange lavet aftale med vores lokale biograf for at give premieren lidt ekstra. 

Filmmanuskript til mellemtrinnet. 

Filmmanuskript til indskolingen eller mellemtrinnet. Filmen foregår i middelalderen. 

Filmmanuskript til indskolingen eller mellemtrinnet. Filmen foregår i middelalderen. 

Sanglege (opdateres): 

Ved I hvem jeg synger om?: Under sangen danser børnene. Langsomt finder de ud af hvem læreren synger om. Når de ved det samles de bag den der synges om, der går med sit følge i en cirkel på gulvet. Efter sangen opløses følget og børnene afventer den nye som der synges om.