De sidste mange år har jeg haft fornøjelsen af at være korinstruktør i disse kor. 


Chilli Chicks

Jeg har haft den store fornøjelse at stå i spidsen for de her dygtige piger i snart 10 år. Vi har været arbejdet med en række forskellige kunstnere, senest Henrik Goldschmidt. I 2014 var vi i New york og til efteråret tager vi til Island med vores egne sange i bagagen.  

Gabriels Oboe (Ennio Morricone - arr. Martin Jantzen) - Se noden HER!

Hvem vil ikke gerne være kat (Al Rinker / Floyd Huddleston - arr. Martin Jantzen) - Se noden HER!

Lån af noderne skal godkendes af Chilli Chicks


Lundtofte Børnekor

De sidste fem år har jeg stået i spidsen for Lundtofte Børnekor der blandt andet har optrådt på Plænen i Tivoli og på Frilandsscenen på Bakken. Koret er for børn på Lundtofte Skole. 


Firma-arrangementer 

Jeg har flere gange været korinstruktør ved diverse firma-arrangementer. Her er det, hver gang, lykkedes at skabe et flerstemmigt kor i en hyggelig og tryg atmosfære. Humor er vigtigt. Der bliver grinet, klappet, sunget og skreget. 

Vi har haft den sjoveste start på vores weekend-seminar. Det lykkedes Martin at samle hele holdet til et kæmpe-kor med frivillige solister, klappekoner og juhu-drenge. Kan varmt anbefales.
— Coop, 2015

Hør mere HER!  - Se et forslag til program HER!

Her er et udpluk af de kunder jeg har haft i 2017:

Udenrigsministeriet_logo.png
Unknown-2.png
Unknown-1.png

Gæste-instruktør

Jeg har ikke tid til at påtage mig flere kor på fast basis, men jeg har haft stor fornøjelse ud af at opleve andre kor som gæste-instruktør.